Koje su to usluge Igre Znakova?

U našem centru veliku pažnju posvećujemo prevenciji govorno-jezičkih poremećaja i ranoj stimulaciji jezičkog razvoja dece kroz savetodavni rad sa trudnicama i porodiljama.

Individualni logopedski tretman zauzima centralno mesto u logopedskom radu. Od njegovog kvaliteta zavisi i sam oporavak govorno-jezičke funkcije. Poštujući razvojne norme i lične karakteristike svakog deteta i upotreba najsavremenije logopedske opreme za digitalno procesiranje zvuka  Behringer logopedskog seta učinili smo naš logopedski tretman veoma kvalitetan i efikasan u otklanjanju govorno-jezičkih smetnji  kao što su:

LOGOPED

Logoped je stručnjak za govor i jezik i bavi se stimulacijim svih sposobnosti koje prethode razvoju govora i jezika.

SISTEMATSKI PREGLEDI LOGOPEDA

Sistematski pregledi logopeda

 Sistematski pregledi predstavljaju  jedini put za unapređenje razvoje deteta.

SENZORNA DIJAGNOSTIKA I TRETMAN

 Od presudnog znača ja prepoznavanje i poznavanje senzornih poteškoća i adekvatno ponašanje  okruženja ( roditelja, vaspitača )uz punu podršku detetu.

PROGRAM ZA RODITELJE

Moje dete je dobilo 10 na rodjenju. To vam ne govori baš ništa o njegovoj sposobnosti da uspe. Ne sada, ne u narednim godinama.

Rad sa decom zahteva jedan studiozan pristup.

Govor se razvija od rođenja kroz faze. Razumevanje, pažnja za govor , intonacija, vežbanje govornih organa, ponavljanje, imitacija,….

Kako se govor kao takav razvija od rođenja , mi od rođenja možemo pratiti njegov razvoj, davati smernice za stimulaciju i unapređenje govora i jezika. Tako ćemo i osigurati pravilan razvoj i moći blagovremeno delovati ranom stimulacijom ukoliko je to potrebno.

Stoga je važno posetili logopeda što pre bilo kroz sistematske preglede, kako bi bili sigurni ili ranu intervenciju ako je to potrebno.

8 + 7 =

.
.
.
.

Na koju e-mail adresu da Vam pošaljem upitnik?

Priključi se zajednici koja ONLAJN uči Srpski jezik

Uspešno ste se prijavili