O nama

Centar u kome se uvek pitamo KAKO MOŽEMO BOLjE, KAKO MOŽEMO BRŽE, ZAŠTO TO DETE RADI I KAKO MU MOŽEMO POMOĆI.

Radeći u privatnoj praksi od 2002. godine stvorila se potreba za dati deci nešto drugačije, neki drugi pogled na razvoj i razvoj govora. Dati deci prostor gde će deca moći da se KREĆU, IGRAJU i tako UČE, RAZVIJAJU svoje sposobnosti i uče GOVOR.

Iskustvo preko 20 godina

KRETANjE I IGRA su dva osnovna stuba našeg rada.

Tako nastaje centar 2015. godine prvo sa radom u Zemunu a od 2021. godine i na Voždovcu.

„PROGOVORI DA ČUJEM KO SI!“

Dovoljno govori o značaju govora za život i rad čoveka. Ako danas ne mislimo na govor deteta ono je već sutra čovek! Da li nas nešto određuje toliko kao govor i jezik.
Da li smo svesni značaja govora? Danas, svako drugo dete treba logopeda, situacija u vrtićina je alarmantna.

Danas kada nam je sve dostupno, mi dozvoljavamo da nam deca ne govore do 3 godine i to nazivamo normalnim. Čini mi se da situacija nikad nije bila gora. Zato je značaj logopeda i širenje svesti o značaju govora, danas mnogo veći.

U našem centru možete dobiti savetovanje, praćenje razvoja vašeg deteta, preglede, tretmane, rad sa roditeljima i edukacije logopeda početnika.

Rad je individualan i prilagođen potrebama svakog deteta. Akcenat je na saradnji sa roditeljima kao članovima tima. Srtučnost, inovativnost i kreativnost su sastavni delovi rada.

Prostor je specijalno opremljen za potrebe dece, gde mogu da se kreću i uče, poseduje senzornu sobu za potrebe senzorne terapije, opremljen sa didaktičkim materijalom i igračkama za decu.

Osnivač centra je Jovanka Blagojević, zaljubljenik u decu i učenje. Volim i prirodu i čokoladu. Osnovne studije završila 2002. godine od kada i radim u privatnoj praksi. Želja za stalnim učenjem mi nije dala da se tu zaustavim te vi danas imate logopeda koji „skenira“ dete iz raznih uglova i tako i tretman radi. Završila brojne edukacije iz struke ali van nje: Montesori program, terapiju igrom, senzornu dijagnostiku i tretman,Brain Gym, Rock Star therapy, digitalnu manipulaciju, NLP, jogu lica, hipnozu, reiki.

Više od 20 godina iskustva u radu sa ko zna koliko hiljada dece i roditelja.

Sve to mi omogućava da sagledam dete iz raznih uglova kao kompletnu ličnost.

Naš cilj jeste dati “krila“ detetu i roditeljima. Jer mi zajedno (dete, roditelj i mi) možemo sve i nikad ne znamo gde je kraj. Stimulacija je osnov za razvoj sposobnosti.

Naša vizija

Naša vizija je da svako dete dobije adekvatnu potporu u razvoju. Da svaki roditelj dobije smernice i adekvatnu pomoć. Da svaki logoped dobije podršku u znanju. Samo tako činimo ovaj svet lepšim mestom za život naše dece i njihovu bolju budućnost.

Naša misija

Naša misija je da svako dete i roditelj imaju osmeh na licu. Da znaju da su posebni i da su na ovoj planeti baš zato što su takvi. Kroz naš rad pomažemo deci i roditeljima da ostvare svoj pun potencijal. Stvaramo male superheroje koji sve MOGU, HOĆE I ZNAJU.

Naše vrednosti

Dete – dete je naša najveća vrednost i ono je uvek na prvom mestu.
Sloboda – biti slobodan da radiš i stvaraš da iskažeš svoj stav.
Samostalnost – samostalno dete,dete koje misli svojom glavom.
Rezultat – sve radimo kako bi ostvarili što veći i brži rast i razvoj.
Krativnost – podržavamo i podstičemo kreativnost.
Individualnost – svi smo različiti i takvi treba i da ostanemo.
Odgovornost i tačnost – su vrednosti koje cenimo u radu i podstičemo kod dece.

Dobra komunikacija, saradnja i poverenje!

Adresa

Generala Štefanika 53, Beograd
Dobanovački put 34, Beograd - Zemun

radno vreme

Pon-Pet: 8:00 - 19:30
Sub: 10:00 - 16:00